Na grafice logo Avalon Extreme
Czas czytania: 2 min

Szukamy Specjalisty/-ki ds. Fundrisingu i Sponsoringu do Projektu Avalon EXTREME

Avalon EXTREME, projekt promujący sporty ekstremalne osób z niepełnosprawnością, poszukuje osoby na stanowisko:

Specjalista/-ka ds. Fundraisingu i Sponsoringu

Zakres obowiązków:

• Stworzenie nowej strategii fundrisingowej i sponsoringowej projektu Avalon EXTREME, w oparciu o dotychczasowe dokonania oraz misję projektu.
  • Stworzenie indywidualnego programu fundrisingowego i sponsorskiego dla poszczególnych działów Avalon EXTREME – Racing, Drift, Rugby, Sitwake, Soaring.
  • Pozyskiwanie nowych sponsorów dla projektu.
  • Tworzenie programów mających na celu aktywizację obecnych i pozyskanie nowych sponsorów.
  • Dbanie o dobre kontakty ze sponsorami.
  • Pozyskiwanie środków i sponsorów na docelowe eventy organizowane przez projekt.
  • Prowadzenie bieżącej komunikacji ze sponsorami poprzez udział w spotkaniach, korespondencję tradycyjną i elektroniczną oraz media społecznościowe.

Jesteś odpowiednim/nią kandydatem/tką, jeśli:

• Masz doświadczenie na podobnym stanowisku;
  • Łatwo nawiązujesz kontakty i posiadasz umiejętność budowania partnerskich relacji;
  • Jesteś terminowy i potrafisz pracować pod presją czasu;
  • Lubisz pracować z ludźmi.

Dodatkowo mile widziane:

• Umiejętność kreacji i realizacji działań PR;
  • Zainteresowania z obszaru sportów ekstremalnych;
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację ze sponsorami zagranicznymi.

Szukamy Ciebie!

Oferujemy:

• Umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin, w pierwszej kolejności na okres próbny trzech miesięcy;
  • Interesującą pracę w młodym zespole i kontakt z ciekawymi ludźmi;
  • Możliwość rozwoju i wykorzystania swojej energii oraz pomysłów;
  • Pracę w rozwijającej się i stabilnej organizacji.

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/abyś podjąć pracę na powyższym stanowisku, prześlij swoje CV na adres: [email protected]

W tytule wiadomości wpisz nazwę stanowiska: Specjalista ds. Fundraisingu i Sponsoringu

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon zgodnie z Ustawą z dn. 29/08/97 o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. Nr 133 poz. 883. Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2015 r. poz. 2135 z późn. zm.) informuję, iż administratorem dobrowolnie podanych danych jest Fundacja Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82/1, 04-620 Warszawa. Dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia i administrowania procesami rekrutacyjnymi, a także archiwizacją i wykorzystywaniem danych osobowych w przyszłych procesach rekrutacyjnych. Dane osobowe mogą zostać udostępnione wyłącznie podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.