Na grafice ikona aparatu fotograficznego oraz napis Wolontariat dla fotografów w Fundacji Avalon. Dołącz do nas!
Czas czytania: 2 min

Szukamy fotografa-wolontariusza!

Kogo szukamy?

Sympatycznych i otwartych fotografów, którzy mistrzowsko władają aparatem. Dołącz do załogi i pokaż swoim obiektywem niezwykłych ludzi, którzy pomimo niepełnosprawności wychodzą poza strefę komfortu, by Aktywować Sprawność!

Czego oczekujemy?

Oczekujemy od Ciebie otwartości, pasji i chęci podjęcia ciekawej pracy. Twoim zadaniem będzie robienie zdjęć podopiecznym Fundacji podczas zajęć sportowych, rehabilitacji, koncertów i innych ciekawych aktywności. Fotografie udostępnimy w naszych mediach społecznościowych i na stronie internetowej.

Co oferujemy?

• stabilną i trwałą współpracę w kreatywnym, młodym zespole,
  • umowę wolontariacką,
  • zdobycie doświadczenia potwierdzonego rekomendacją,
  • ciekawe miejsca i ludzi chętnych do współpracy podczas sesji,
  • wzbogacenie twojego protfolio o zdjęcia z niesamowitymi ludźmi,
  • współpracę przy różnych projektach Fundacji Avalon.

Sprawdź nas na: https://www.facebook.com/fundacjaavalon/

Jeżeli chciałbyś/abyś zostać foto-wolontariuszem w Fundacji Avalon, prześlij swoje CV i portfolio na adres: [email protected], w tytule wiadomości wpisz nazwę stanowiska: Foto-wolontariusz w Dziale Komunikacji i Rozwoju. Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli: „Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel.  22 349 97 71, 796 324 328 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Asystenta/tkę Projektu, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia.