Na grafice człowiek na wózku z kalendarzem z datą 05.2020
Czas czytania: 1 min

Otwarcie siedziby Fundacji Avalon

Z przyjemnością informujemy, iż od poniedziałku 18.05.2020 siedziba Fundacji Avalon będzie ponownie otwarta dla Podopiecznych i Interesantów.

Od tego dnia wszystkie sprawy związane z założeniem lub prowadzeniem subkonta będzie można załatwić bezpośrednio w naszej siedzibie, od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00. W razie dodatkowych pytań, prosimy o bezpośredni kontakt z Działem Subkont pod numerami telefonu:

22 266 82 36 lub 801 011 823 (infolinia)

Tel./fax: 22 266 82 94

Kom.: 666 324 328

lub mailowo: [email protected]

Wznowiona zostanie także rehabilitacja stacjonarna w postaci zajęć z fizjoterapeutą na sali. Jednocześnie informujemy, iż dotychczasowy grafik i godziny rehabilitacji uległy zmianie. W celu umówienia nowych terminów, bardzo prosimy o kontakt z Recepcją pod numerami telefonu:

Kom.: 796 324 328

lub mailowo: [email protected]

Aby zminimalizować ryzyko możliwej transmisji wirusa w czasie epidemii COVID-19, opracowaliśmy zbiór procedur obowiązujących podczas wizyty w Fundacji Avalon. Zostały one przedstawione w postaci infografik dostępnych poniżej.

Prosimy, aby wszystkie sprawy załatwiać w miarę możliwości drogą telefoniczną lub mailową. Wizyta w siedzibie Fundacji powinna nastąpić dopiero po wyczerpaniu powyższych możliwości kontaktu.

Z góry bardzo dziękujemy za zrozumienie i stosowanie się do ustalonych wytycznych, w imię naszego wspólnego bezpieczeństwa.

Infografika Zasady bezpieczeństwa podczas wizyty w Fundacji Avalon obowiązujące od 18.05.2020. Zdezynfekuj ręce po wejściu do Fundacji. Nie przyprowadzaj ze sobą osób towarzyszących, wyjątek stanowią opiekunowie niezbędni do funkcjonowania osoby z niepełnosprawnością. Noś maseczkę lub chustkę ochronną zakrywającą nos i usta. Zachowuj odległość minimum 1,5 m od wszystkich osób obecnych w Fundacji. Przyjdź z własnym napojem, w Fundacji nie będzie dostępu do wody, kawy ani herbaty. Wykonaj wszelkie zabiegi higieniczne w domu - przed wizytą (np. skorzystaj z Toalety). Miej przy sobie wypełnione formularze i przygotowane do złożenia dokumenty oraz własny długopis. Od momentu wejścia, ogranicz do minimum dotykanie czegokolwiek w Fundacji. Bezwzględnie zostań w domu, jeśli: masz objawy infekcji, w ciągu ostatnich 14 dni wróciłeś z regionu, gdzie występuje koronawirus, w ciągu ostatnich 14 dni miałeś kontakt z osobą zakażoną.