Na grafice ręka trzymająca telefon z logotypem BLIKa, napis: wesprzyj podopiecznych Fundacji Avalon przelewem na telefon BLIK! Podaj numer: 666 324 328, Pomóż nam pomagać innym!
Czas czytania: 1 min

Fundacja Avalon udostępnia możliwość przekazania darowizny przelewem na telefon BLIK

Przelew na telefon BLIK staje się niezwykle popularnym rozwiązaniem, przede wszystkim ze względu na szybkość transferu oraz bezpieczeństwo transakcji. W październiku 2020 roku, operator podał, że liczba zarejestrowanych numerów telefonu z aplikacjami banków posiadających opcję przelewu na telefon BLIK osiągnęła 8 milionów i dynamicznie rośnie.

Jak wspierać za pomocą płatności BLIK na telefon?

Przekazanie darowizny na rzecz naszej organizacji i beneficjentów jest bardzo proste. Wystarczy zainstalować aplikację swojego banku w telefonie i uruchomić w niej funkcję przelewu na telefon BLIK, następnie wybrać zapisany w kontaktach numer telefonu Fundacji Avalon: 666-324-328 lub wpisać go ręcznie. Przekazując darowiznę dla konkretnej osoby należy wpisać w tytule wpłaty nazwisko i numer subkonta wybranego podopiecznego, a następnie zatwierdzić przelew. W ten sposób przekazane wsparcie finansowe trafi błyskawicznie na konto Fundacji, a na subkonto podopiecznego przy najbliższym rozliczeniu.

Jak przekazać darowiznę przelewem na telefon BLIK?

1. Zaloguj się do swojej aplikacji bankowej.
  2. Wejdź w zakładkę Płatności/Przelewy.
  3. Wybierz opcję PRZELEW NA TELEFON.
  4. Dodaj NOWY PRZELEW.
  5. Wybierz numer konta, z którego chcesz dokonać płatności.
  6. Podaj numer telefonu Fundacji Avalon lub wybierz z zapisanych kontaktów: 666 324 328
  7. Jeśli chcesz wspomóc konkretnego podopiecznego Fundacji, w tytule przelewu wpisz jego nazwisko i numer subkonta.
  8. Zatwierdź wykonanie płatności.

Więcej informacji można znaleźć tutaj: LINK