Na grafice wizualizacja wizytówek i ulotek dla podopiecznych do apelowania i napis Wasze bezpłatne ulotki i wizytówki!
Czas czytania: 1 min

Fundacja Avalon zaprasza podopiecznych do zamawiania ulotek oraz wizytówek na 2022 rok

Dział Subkont Fundacji Avalon przygotował dla podopiecznych Fundacji Avalon nowe wzory ulotek a także nowe narzędzie do apelowania – wizytówki!

Warto się przygotować do nowego okresu rozliczeniowego, który rozpocznie się 1 stycznia 2022 roku. Zachęcamy do wcześniejszego zamówienia ulotek, które są niezastąpionym narzędziem do apelowania o wpłaty 1% podatku oraz darowizny. Co roku każdy podopieczny może zamówić 200 sztuk darmowych i spersonalizowanych ulotek przygotowanych przez Fundację.

W tym roku, wychodząc naprzeciw potrzebom zgłaszanym przez naszych podopiecznych, do oferty dołączamy również wizytówki, na których będą zawarte najważniejsze informacje – numer KRS Fundacji Avalon, numer konta oraz identyfikator beneficjenta. Podopieczny może zamówić 200 sztuk bezpłatnych wizytówek w ciągu roku.

Zachęcamy do przesyłania dyspozycji na adres [email protected], zgodnie z zasadami opisanymi w Poradniku: TUTAJ.