Na grafice człowiek na wózku, trzymający kalendarz z datą 03.2019
Czas czytania: 2 min

Avalon Extreme poszukuje grafika

Zakres obowiązków:

• Projektowanie plakatów, ulotek, grafik do mediów społecznościowych, naklejek itp.
  • Projektowanie wzorów na koszulki i inne ubrania
  • Projektowanie nadruków na gadżety reklamowe
  • Stała współpraca – przygotowywanie zleconych projektów (ok. 10-15 rocznie), z uwzględnieniem poprawek zgłoszonych przez Klienta.

Wymagania:

• doświadczenie w grafice komputerowej (rastrowej i wektorowej), potwierdzone portfolio dołączonym do CV
  • przygotowywanie plików w formacie .pdf, .psd, .jpg., .png. w rozdzielczości odpowiedniej do przeznaczenia projektów.
  • terminowość, dobra organizacja, umiejętność pracy pod presją czasu
  • kreatywność, otwartość
  • dyspozycyjność, odpowiedzialność
  • Własny komputer oraz oprogramowanie niezbędne do pracy.

Oferujemy:

• umowę o dzieło lub umowę współpracy
  • interesującą pracę w młodym zespole i kontakt z ciekawymi ludźmi
  • możliwość rozwoju i wykorzystania swoich nieszablonowych pomysłów
  • ekstremalne materiały foto do wykorzystania w projektach
  • możliwość zdobycia wartościowych doświadczeń w niepowtarzalnym projekcie

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/abyś podjąć pracę na powyższym stanowisku, prześlij swoje CV na adres: [email protected]

W tytule wiadomości wpisz nazwę stanowiska: Grafik

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon.

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli:

„Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel.  22 349 97 71, 796 324 328 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Grafik, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia.

Podanie danych jest dobrowolne lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.