Na grafice człowiek na wózku, trzymający kalendarz z datą 04.2018
Czas czytania: 2 min

Dział Subkont szuka pracownika!

Fundacja Avalon, której wizją jest świat bez barier, w którym osoby z niepełnosprawnoscią są aktywne i mają równe szanse na realizację swoich planów oraz ambicji szuka kandydatów/kandydatek na stanowisko:

Asystenta/tki Projektu

Miejsce pracy: Warszawa ul. Domaniewska 50A

Zakres obowiązków:

• Udzielanie informacji dotyczących działalności Fundacji, odpowiadanie na pytania dotyczące możliwości skorzystania z aktualnych Projektów
  • Tworzenie ulotek informacyjnych dla naszych Podopiecznych
  • Rozliczanie wniosków o dofinansowanie
  • Bieżąca obsługa subkont Beneficjentów
  • Branie aktywnego udziału w rozwoju i promocji działalności Fundacji

Jesteś odpowiednim/nią kandydatem/tką, jeśli:

• Lubisz pomagać innym i chętnie się uśmiechasz
  • Jesteś osobą punktualną, dobrze zorganizowaną i dokładną
  • Kreatywnie rozwiązujesz pojawiające się wyzwania
  • Praktycznie posługujesz się pakietem Microsoft Office oraz programem Outlook
  • Lubisz pracę biurową i masz doświadczenie w takiej pracy (mile widziane doświadczenie w trzecim sektorze)
  • Masz wykształcenie wyższe lub jesteś na ostatnim roku studiów zaocznych

Szukamy Ciebie!!!

Oferujemy interesującą pracę w młodym zespole i kontakt z ciekawymi ludźmi. Szereg możliwości pożytecznego spędzania czasu i wykorzystywania swojej energii. Oferujemy umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin.

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/abyś podjąć pracę na powyższym stanowisku, a także mógłbyś/abyś rozpocząć pracę od 01.05.2018 r., prześlij swoje CV na adres: [email protected]

W tytule wiadomości wpisz nazwę stanowiska: Asystent/tka Projektu Dział Subkont

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon zgodnie z Ustawą z dn. 29/08/97 o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. Nr 133 poz. 883. Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2015 r. poz. 2135 z późn. zm.) informuję, iż administratorem dobrowolnie podanych danych jest Fundacja Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82/1, 04-620 Warszawa. Dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia i administrowania procesami rekrutacyjnymi, a także archiwizacją i wykorzystywaniem danych osobowych w przyszłych procesach rekrutacyjnych. Dane osobowe mogą zostać udostępnione wyłącznie podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.