Napis Dziękujemy za Wasze wsparcie, Razem udało nam się zebrać 12200,62 zł
Czas czytania: 1 min

Podsumowanie akcji sprzedażowej ze sklepem Smak Natury

Przez cały wrzesień klienci Smaku Natury kupując produkty mogli nie tylko zadbać o swoje zdrowie, ale też wesprzeć działania jednego z trzech projektów Fundacji Avalon. W dzisiejszych czasach kwestia zdrowego odżywiania i poszukiwania ekologicznych produktów przestaje być modnym trendem goszczącym wśród nielicznych, a staje się świadomym wyborem i stylem życia dla większości ludzi. Specjalna akcja sprzedażowa miała na celu zwrócenie uwagi na potrzeby osób z niepełnosprawnościami w Polsce.

12 200,62 zł – dokładnie tyle zostanie przekazane na rzecz Fundacji Avalon w wyniku wspólnej wrześniowej akcji sprzedażowej.

Przez cały miesiąc klienci sklepów stacjonarnych Smak Natury oraz sklepu online pyszne.eko.pl mogli zadecydować na jaki cel sklep przekażą 3% wartości swoich paragonów.

W ten sposób można było wesprzeć działania Projektu Sekson, Centrum Aktywnej Rehabilitacji Avalon Active bądź Centrum Pomocy Uchodźcom z Niepełnosprawnościami.

Dziękujemy wszystkim zaangażowanym w akcję, a w szczególności firmie Smak Natury. Wasza pomoc ma moc!