Dwóch mężczyzn w kaskach pływa na kajakach.
Czas czytania: 2 min

Zapraszamy na Rafting z Avalon Extreme

Chcesz przeżyć extremalną przygodę? Zapraszamy na Rafting z Avalon Extreme! Zapisz się przez formularz zgłoszeń.

Podczas wyjazdu, oprócz samego spływu pontonowego przepiękną rzeką Dunajec, odbędą się także zajęcia na sztucznym torze kajakarstwa górskiego. Gościem specjalnym naszego wydarzenia będzie podróżnik i sportowiec – Dariusz Pachut. Rafting to turystyczna odmiana spływu rzecznego, który od jego klasycznego wariantu różni się przede wszystkim dużą ilością przeszkód, wywrotek oraz samego, często bardzo rwącego nurtu rzeki, przepełnionego falami i silnymi prądami wodnymi.

Termin wyjazdu: 7-9.05.2024
Lokalizacja: Wietrznice, Zabrzeż (15 min od Szczawnicy), woj. Małopolskie (dojazd we własnym zakresie)
Liczba miejsc dla uczestników: 6 osób z niepełnosprawnościami

Koszt wyjazdu to 350 zł od osoby, za dwudniowy pobyt. Zapewniamy: nocleg (2 noce, pokoje 2-3 osobowe), wyżywienie (2xśniadanie, 1x obiad, 2xkolacja), spotkanie z Dariuszem Pachutem, opiekę instruktorów podczas aktywności, sprzęt sportowy (pianki/kamizelki, kaski), ubezpieczenie grupowe.

Zasady przyjmowania zgłoszeń:

• Decyduje kolejność zgłoszeń (limit 6 OzN)
  • Po wypełnieniu formularza, uczestnik otrzymuje maila z danymi do realizacji płatności
  • Rezerwacja miejsca trwa 24h, w tym czasie należy opłacić wyjazd oraz przesłać potwierdzenie przelewu
  • Udział uczestnika zostaje potwierdzony po dokonanej płatności
  • W przypadku nieopłacenia udziału w 24h, pracownicy AE kontaktują się z kolejną osobą z listy

Osoby wymagające asystencji mogą wziąć udział w wydarzeniu tylko i wyłącznie  z asystentem (koszt udziału asystenta 350 zł – nie obejmuje aktywnego udziału w zajęciach na torze kajakowym)  Działanie dofinansowane przez Fundację Avalon, współorganizatorem wyjazdu jest firma WeGuide.