Zrzutki Patronowane na Zrzutka.pl

Logo serwisu Zrzutka.pl

Fundacja Avalon należy do grona Patronów – organizacji, które umożliwiają użytkownikom Zrzutka.pl przekazywanie pieniędzy na realizację własnych celów statutowych. Zrzutka.pl posiada licencję Krajowej Instytucji Płatniczej wydaną przez KNF – wpisana do Rejestru usług płatniczych pod numerem IP48/2019, dzięki czemu portal gwarantuje bezpieczeństwo obsługi przepływu środków.

Ponadto, portal oferuje wiele dodatkowych narzędzi, sposobów promocji i jest bardzo dostępnym narzędziem z prostym interfejsem, dzięki czemu zbieranie środków przez Zrzutkę Patronowaną może być łatwe i efektywne.

Masz pomysł, w jaki sposób poprawić jakość swojego życia? Zbierasz darowizny, apelujesz o 1,5% podatku, ale wciąż brakuje Ci środków na realizację wyznaczonego celu? Masz determinację do działań online? Zrzutka Patronowana jest dla Ciebie!

Beneficjenci Fundacji Avalon mają możliwość założenia swojej indywidualnej zrzutki pod patronatem Fundacji Avalon. Więcej informacji o zasadach korzystania z narzędzie znajduje się w Poradniku.

Jesteś darczyńcą i chciałbyś/chciałabyś wesprzeć Fundację Avalon i jej beneficjentów w zbieraniu środków na leczenie, rehabilitację i inne potrzeby osób zmagających się z przewlekłą chorobą bądź niepełnosprawnością? Wejdź na nasz profil na Zrzutka.pl, odwiedź zakładkę Zrzutki patronowane i zobacz, co dobrego możesz dziś zdziałać!

Masz pytania? Napisz na: [email protected].