Zrzutki Patronowane

Jak wypłacić darowizny zgromadzone na Zrzutce Patronowanej?

1. Aby wypłacić zgromadzone przez siebie środki, zaloguj się do swojego konta na Zrzutka.pl i wejdź w swój profil. Następnie kliknij zakładkę „Moje zrzutki”, gdzie wyświetli się Twoja aktywna zbiórka. Na jej dole znajdziesz dwa przyciski: „Więcej” i „Wypłać”.
  2. Przycisk „Wypłać” przekieruje Cię do panelu, w którym podasz kwotę wypłaty (nie musi to być 100% aktualnie posiadanych środków – o jej wysokości decydujesz sam i w dowolnym momencie trwania zbiórki). Procedura ta spowoduje przekazanie środków na konto Fundacji i przypisanie ich do Twojego subkonta (pamiętaj, że czas ich księgowania jest zależny od banków, możesz więc zobaczyć je na swoim subkoncie trochę później).
  3. Przycisk „Więcej” kieruje cię do panelu, w którym masz możliwość sprawdzenia wszystkich operacji i skorzystania z dodatkowych narzędzi dotyczących danej zrzutki.
  4. W zakładce „Finanse” -> „Wypłaty” znajdziesz potwierdzenie zlecenia przelania środków na konto Fundacji Avalon. Taki dokument możesz pobrać i wysłać nam na adres: [email protected].
  5. Po zaksięgowaniu środków ze Zrzutki Patronowanej na subkoncie można wypłacić je na regulaminowych zasadach realizacji wniosku o dofinansowanie.